AcasăSPORTInca o echipa pe "National Arena". Afla cine vrea sa joace pe...

Inca o echipa pe „National Arena”. Afla cine vrea sa joace pe terenul pe care Steaua face istorie

Desi mai sunt de jucat 12 etape din actualul sezon, una dintre formatiile de top ale Ligii I se gandeste deja la participarea in cupele europene.

Conducerea clubului Astra Giurgiu a anuntat, prin vocea presedintelui Dinu Gheorghe, ca va disputa pe National Arena meciurile din cupele europene.

Astra ocupa locul 2 in acest moment, in Liga I, dar lupta este extrem de incinsa, distanta dintre giurgiuveni si principalele contracandidate la calificarea in cupele europene fiind una extrem de mica.

De altfel, Dinu Gheorghe a declarat, pentru Dolce Sport, ca Astra inca nu joaca la nivelul aratat in partea a doua a turului si ca formatia sa se bate cu Dinamo, Pandurii, Vaslui si Petrolul pentru un loc pe podium.

Altfel, Dinu Gheorghe a vorbit si despre situatia de la Rapid precizand ca „este trist cand vezi ca s-a ajuns ca un jucator echilibrat precum Pancu, liderul echipei, sa anunte ca jucatorii nu se vor mai antrena pana nu isi incaseaza banii. Ma uitam la Pancu, el sufera enorm, are mandrie, ii este greu sa joace cand echipa trebuie sa se apere si sa spere la un egal”.

author avatar
Cristi Ionita
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger