AcasăSPORTInainte de Froch, Bute se bate cu porcul de Craciun

Inainte de Froch, Bute se bate cu porcul de Craciun

Bute se implica activ in prepararea produselor de Craciun

Lucian Bute a primit o pauza de aproximativ o luna din partea staff-ului sau si a venit in Romania pentru a petrece sarbatorile de iarna alaturi de familie.

Bute se implica activ in prepararea produselor de Craciun

Cu gandul la posibilul meci din primavara cu britanicul Carl Froch, fostul campion mondial la categoria supermijlocie in versiunea IBF are sansa de a se incalzi cu un adversar care poate fi cel putin la fel de periculos. Pugilistul de la Interbox s-a intors in Romania si va participa, alaturi de mai multe rude, la clasica actiune de „executare a porcului de Craciun”.

Chiar daca a pierdut „prima mansa” cu pugilistul din Notthingham, Bute ramane un idol in Pechea natala, boxerul fiind oprit la fiecare pas pentru a face poze si a da autografe. Totusi, in perioada vacantei Lucian vrea sa uite de box si a lasat pe umerii oamenilor de la Interbox stabilirea viitorului adversar, cu precizarea ca romanul isi doreste enorm o noua confruntare cu Froch. Pugilistul este asteptat sa se intoarca in Canada dupa Anul Nou, urmand ca pana cel tarziu pe 10 ianuarie anul viitor sa afle deja numele viitorului adversar si sa inceapa pregatirea specifica pentru confruntarea din primavara.

author avatar
Cristi Ionita
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger