AcasăSPORTInainte de finala Superkombat, luptatorul Catinas s-a intalnit cu Obama

Inainte de finala Superkombat, luptatorul Catinas s-a intalnit cu Obama

Raul a dat nas in nas cu presedintele SUA

Raul Catinas s-a antrenat timp de doua luni in Olanda, special pentru meciul cu Mighty Mo de la finala Superkombat, gala care va avea loc sambata, 22 decembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Raul a dat nas in nas cu presedintele SUA

Intre doua antrenamente extrem de dificile, Raul a avut parte si de cateva actiuni inedite, luptatorul roman avand inclusiv ocazia de a se intalni cu … Barack Obama.

Catinas i-a cerut sfaturi lui Einstein

N-a fost vorba despre presedintele SUA in carne si oase, ci despre o copie din ceara a acestuia, Catinas vizitand, la finalul expeditiei din Olanda, celebrul Muzeu „Madame Tussauds” din Amsterdam.

Pe langa Barack Obama, sportivul s-a fotografiat cu Spiderman si cu James Bond si, glumind desigur, i-a cerut lui Einstein formula magica prin care sa-l puna la podea pe Mighty Mo, adversarul sau de sambata. Cei doi luptatori s-au mai intalnit la K1 Final Elimination din octombrie 2010, de la Seul, cand americanul s-a impus la decizie.

Luptatorul roman s-a "antrenat" inclusiv cu Spiderman

Esecul l-a afectat extrem de mult pe Raul, care a stat un an si jumatate departe de ring, dar acum luptatorul din Lugoj a revenit mai puternic ca oricand si este gata sa-si ia revansa la cea mai tare gala de K1 a anului din lume. Altfel, promotorul Eduard Irimia, organizatorul finalei Superkombat, in colaborare cu oficialii K-1, a anuntat ca pretul biletelor pentru gala de la Sala Polivalenta variaza intre 50 si 1.500 de lei si acestea pot fi procurate din magazinele Germanos, Vodafone si Orange, iar in curand si din mall-urile din Bucuresti. In plus, biletele pot fi achizitionate online si de pe eventim.ro.

author avatar
Cristi Ionita
963 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger