AcasăSPORTIn ziua alegerilor la LPF, Gino Iorgulescu vrea presa in sala!

In ziua alegerilor la LPF, Gino Iorgulescu vrea presa in sala!

Gino Iorgulescu vrea acces pentru presa la alegerile de la Liga

Contracandidatul lui Dumitru Dragomir isi doreste o Adunare Generala a Ligii Profesioniste cat mai transparenta, motiv pentru care, ieri, a emis un comunicat de presa in acest sens.

Gino Iorgulescu vrea acces pentru presa la alegerile de la Liga

Ca sa evite orice suspiciuni, Gino Iorgulescu mentioneaza ca a inaintat doua solicitari in scris catre MTS si FRF. „In conformitate cu dispozitiile art. 18 alin. (1) lit. (k) din Legea nr. 69/2000 a educatiei fizice si sportului, am solicitat Ministerului Tineretului si Sportului sa desemneze un reprezentant care sa fie prezent la sedinta Adunarii Generale ordinare de alegeri a presedintelui LPF din data de 14 noiembrie 2013 pentru a supraveghea legalitatea desfasurarii procesului electoral. De asemenea, in conformitate cu art. 42 alin. (4) din Legea nr. 69/2000 a educatiei fizice si sportului, am solicitat si Federatiei Romane de Fotbal sa desemneze un reprezentant care sa participe la sedinta Adunarii Generale din 14 noiembrie 2013 pentru a se asigura ca procesul electoral se va desfasura in mod transparent si in conformitate cu principiile stabilite in materie electorala prin reglementarile FRF, UEFA si FIFA”, se mentioneaza in comunicatul respectiv. Insa, cel mai important aspect subliniat de Gino Iorgulescu se refera la prezenta jurnalistilor in sala la momentul desfasurarii alegerilor: „In vederea asigurarii unei transparente depline in cadrul procesului de alegere a noului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, am solicitat presedintelui LPF accesul reprezentantilor mass-media in cadrul sedintei Adunarii Generale”.

Alegerile pentru functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal vor avea loc joi, 14 noiembrie. Candidati sunt Gino Iorgulescu si Dumitru Dragomir.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger