AcasăSPORTIn sfarsit s-a facut! Bale la Real Madrid pentru 99 de milioane...

In sfarsit s-a facut! Bale la Real Madrid pentru 99 de milioane de euro

Galezul Gareth Bale a devenit cel mai scump fotbalist din istorie, dupa ce si-a dat acordul pentru a evolua in urmatoarele sase sezoane la Real Madrid.

Mutarea a fost parafata miercuri noaptea, dupa o intalnire la care au participat Florentino Perez si Jose Angel Sanchez, din partea clubului Real Madrid, Daniel Levy, patronul clubului Tottenham Hotspur, si Jonathan Barnett, agentul fotbalistului.

Real Madrid si-a dat acordul pentru a plati 99 de milioane de euro in schimbul lui Gareth Bale, suma urmand a fi esalonata in trei transe egale. Galezul va semna un contract pe sase ani cu Real Madrid, va purta numarul 11 si va incasa in jur de 10 milioane de euro pe sezon.

Desi echipa a facut show in Europa League, 5-0 pe terenul lui Dinamo Tbilisi, Tottenham stie ca are nevoie de intariri astfel ca londonezii sunt pe punctul de a-l inregimenta pe argentinianul Erik Lamela, de la AS Roma. De asemenea, si stelistul Vlad Chiriches este o tinta pentru formatia antrenata de Andre Villas Boas. Tottenham a ramas doar in trei fundasi centrali experimentati – Dawson, Vertonghen si Kaboul, iar tehnicianul portughez stie ca mai are nevoie de cel putin unul sau doi fundasi centrali.

author avatar
Cristi Ionita
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger