AcasăSPORTIn sfarsit, fanii Stelei scapa de cel mai hulit jucator!

In sfarsit, fanii Stelei scapa de cel mai hulit jucator!

Conduce detasat intr-un clasament neoficial al celor mai fluierati jucatori stelisti din ultimii ani, insa 2014 ii va aduce cu siguranta un nou loc de munca, asta si spre bucuria „ultrasilor” din Ghencea.

Adus la Steaua de supermanagerul Mihai Stoica, atacantul Leandro Tatu este, probabil, singurul Brazilian din lume care inscrie mai putine goluri pe sezon chiar si decat fundasii centrali. Intr-un top al marcatorilor la Steaua, l-a intercut pana si celebrul Mache, golgeter macar la miutele de la antrenamente!
Presa portugheza scrie, insa, ca Leandro Tatu vine in „Liga Sagres” ca mare salvator al echipei Arouca, locul 14 (antepenultimul) in clasament.

„Arouca se intereseaza de posibila achizitionare a lui Leandro Tatu, fotbalist care in prezent se afla sub contract cu Steaua Bucuresti. In varsta de 31 de ani, brazilianul este tentat sa se intoarca in Portugalia, acolo unde a evoluat la Naval, Leixões, Pacos Ferreira si Beira Mar. Oficialii lusitani au luat deja legatura cu partea romana, iar negocierile au sanse mari de reusita”, scrie „Jornal de Noticias”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger