AcasăSPORTIn ritmul asta, Rapidul retrogradeaza!

In ritmul asta, Rapidul retrogradeaza!

Situatia Rapidului, mai neagra decat si-o inchipuie Marian Rada

Inca un meci, inca o umilinta pentru Rapid. Sambata, la Botosani, giulestenii au pierdut la scor de neprezentare, aratand o atitudine in joc neregasita nici macar la Liga 2.

Situatia Rapidului, mai neagra decat si-o inchipuie Marian Rada

Si tocmai spre divizia a doua se indreapta „feroviarii”, care dupa 12 etape ocupa locul 16 in clasament, cu numai 9 puncte si doar sase goluri marcate! „Nu este o surpriza ce s-a intamplat la Botosani”, a comentat antrenorul Marian Rada infrangerea din Moldova. Pentru el, Rapidul pare o formatie condamnata la intoarcerea in esalonul secud, de unde a „evadat” asta-vara. „Ca situatie in clasament, nu am mai intalnit asa ceva de 25 de ani. Este cea mai neagra perioada din istoria Rapidului. Trecem prin aceste situatii inedite, cu care nu ne-am mai intalnit. E greu sa castigi in conditiile in care ai trei jucatori suspendati si patru accidentati. Am intrat pe teren cu o improvizatie in aparare, iar patru fotbalisti erau abia reveniti dupa accidentari. Totusi, am datoria sa incerc pana la capat, sa facem cat mai multe puncte pana la sfarsitul turului. Sunt multe probleme care ne-au adus aici, dar mergem inainte”.

Marian Rada

La fel de dezamagit este si capitanul Daniel Pancu: „Traversam o situatie critica, inca nu reusim sa marcam. Antrenorii se schimba, conducatorii se schimba, dar tot noi suntem jucatorii. Ar trebui sa ne punem niste semne de intrebare. Suferim, suntem cazuti psihic. Va trebui sa ne gandim doar cum sa facem cat mai multe puncte. Daca nu, poate sa vina si Messi ca nu ne mai salvam!”.
Pana la finalul turului, Rapid mai are de disputant meciuri cu CSMS Iasi, Ceahlaul, CSU Craiova, CFR Cluj si Pandurii Tg.Jiu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger