AcasăSPORTIn razboi cu FRF: Ofiterii sub acoperire au pus stapanire pe fotbalul...

In razboi cu FRF: Ofiterii sub acoperire au pus stapanire pe fotbalul romanesc

Gabriel Bodescu si Razvan Burleanu, doua personaje dubioase ajunse la conducerea fotbalului romanesc

Poate singura voce independenta din Comitetul Executiv, fostul international Florin Prunea trage inca un semnal de alarma in privinta situatiei in care a ajuns fotbalul romanesc.

Gabriel Bodescu si Razvan Burleanu, doua personaje dubioase ajunse la conducerea fotbalului romanesc

Presedintele gruparii CSMS Iasi avertizeaza ca ofiteri sub acoperire s-au infiltrat in sportul rege, pe care a ajuns sa-l controleze aproape in totalitate.
Intr-o interventie la Digi Sport, Prunea da de inteles ca inclusiv seful FRF, Razvan Burleanu, ar face parte din acest sistem: „Sunt ofiteri sub acoperire care au preluat conducerea. Ei nu au ce cauta in sport! Acesti corporatisti n-au nicio legatura cu fotbalul”. Mai mult, fostul portart al Romaniei crede ca „se vede in ochii presedintelui Federatiei ca ii uraste pe fostii jucatori ai echipei nationale. Este ceva de neconceput!”.
Nu este pentru prima data cand Florin Prunea lanseaza un asemenea atac la adresa conducerii FRF. Membru in Comitetul Executiv, ca reprezentant al cluburilor din Liga 1, Prunea a afirmat in dese randuri ca Burleanu duce Federatia spre faliment. Mai multe voci din fotbal au sustinut, in ultimii ani, ca alegerile de la FRF au fost influentate de presiuni politice si nu numai, aluzie la trecutul de consilier prezidential al lui Razvan Burleanu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
507 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger