AcasăSPORTIn Paraguay, tricolorii stau in camere de 600 de dolari

In Paraguay, tricolorii stau in camere de 600 de dolari

Jucatorii nationalei Romaniei au nimerit intr-un colt de Rai

Lotul condus de Emil Sandoi si Stefan Iovan a ajuns in Paraguay si se pregateste pentru amicalul de maine seara la cel mai luxos hotel din capitala sud-americana.

Jucatorii nationalei Romaniei au nimerit intr-un colt de Rai

Delegatia noastra a ajuns la Asuncion miercuri seara si a intampinat probleme la sosire. Compania aeriana a ratacit bagajele tricolorilor si acestia nu s-au putut antrena, pierzand aproximativ o ora in aeroport. Jucatorilor li s-a promis ca, in cel mai scurt timp, problema va fi rezolvata. Problemele au disparut imediat ce ai nostri au vazut cum arata stabilimentul de pe malul raului Paraguay, Yacht Club & Golf Hotel Paraguay: camere decorate in stil tropical si cu vedere la rau sau la gradina, acces spre plaja privata a hotelului, preturi de la 600 de dolari in sus.

Piscina de cinci stele si SPA

Elevii lui Sandoi si Iovan nu s-au putut antrena ieri seara

Marica &co se vor putea relaxa la piscina de 5 stele din cadrul hotelului si vor putea beneficia de oferta completa de fitness spa. Nici de mancare nu se vor putea plange romanii, hotelul avand 6 restaurante si trei baruri, fiecare cu specificul sau si cu nenumarate preparate culinare atat autohtone, cat si din alte zone ale Globului. Hotelul este dotat si cu 14 terenuri de tenis pe zgura, plus o arena principala, de 5000 de locuri, un teren cu 18 gauri pentru golf, dar si terenuri pentru fotbal, rugby, squash, baschet, hochei, volei. Romania va juca cu Paraguay, maine seara, de la ora 23.00, meciul fiind transmis in direct de TVR1.

 

author avatar
Sebastian Stan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger