AcasăSPORTIn mintea lui Paszkany, 10 milioane de romani iubesc CFR Cluj!

In mintea lui Paszkany, 10 milioane de romani iubesc CFR Cluj!

Arpad Paszkany, un patron visator

Finantatorul campioanei en-titre CFR Cluj vorbeste intr-un interviu acordat postului maghiar „HirTV” despre dragostea ardelenilor pentru echipa sa: „Suntem iubiti peste tot in Transilvania!”.

Arpad Paszkany, un patron visator

Dupa 10 ani de investitii la CFR Cluj si trei titluri castigate, Arpad Paszkany a ajuns la concluzia ca echipa sa are de sapte ori mai multi suporteri in Ardeal decat Steaua Bucuresti, emblema fotbalului romanesc!

La aceasta concluzie halucinanta exprimata jurnalistilor maghiari de la „HirTv” a ajuns finantatorul „feroviarilor”, care are propriul barometru de masurare a simpatiei microbistilor: „77% dintre ardeleni tin cu CFR Cluj. O cota de piata de 77% din aproape 13 milioane de locuitori ai Ardealului este ceva fantastic! Urmeaza Steaua cu aproape 11%, iar restul cluburilor nici nu mai conteaza. CFR e iubita peste tot in Romania, nimeni nu injura echipa in niciun oras”. Desi patroneaza un club iubit de 10 milioane de romani, conform calculelor sale,  Arpad Paszkany se considera o victima a intereselor Ligii si Federatiei: „Daca am fi un club din Bucuresti, am castiga patru titluri in cinci ani sau chiar sase in sapte ani, asa, insa, avem castigate doar trei campionate in cinci ani. Toate forurile executive ale fotbalului romanesc isi au sediul in Bucuresti. Sunt interese financiare imense si oameni dispusi sa faca orice pentru bani. Nu intamplator au existat probe si arestari in randul arbitrilor si al conducatorilor de club”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger