AcasăSPORTIn filmul "Amintiri din Epoca de Aur", inscrie pentru Rapid fotbalistul Robert...

In filmul „Amintiri din Epoca de Aur”, inscrie pentru Rapid fotbalistul Robert Ilyes!

Ilyes (dreapta) in septembrie 2005, la Rapid

Miercuri seara, la concurenta cu Steaua – AEK Larnaca, TVR a difuzat primele doua serii ale trilogiei „Amintiri din Epoca de Aur”, o ecranizare a celor mai cunoscute legende urbane din Romania anilor ’80.

Ilyes (dreapta) in septembrie 2005, la Rapid

In regia lui Cristian Mungiu, Razvan Marculescu, Constantin Popescu Jr., Ioana Uricaru si Hanno Höfer, episodul „Dragoste in timpul liber” surprinde, la un moment dat, printr-o gafa surprinzatoare. Undeva in startul filmului, „Crina” si „Bughi” (interpretati de actorii Diana Cavallioti si Radu Iacoban) merg la un centru de colectare a sticlelor si borcanelor. Aici il gasesc pe responsabil cu urechile atintite pe radio, ascultand etapa de fotbal.

Secventa ilara din filmul regizat de Mungiu

Desi actiunea peliculei se petrece inainte de 1989, pe fundal se aude vocea comentatorului (Ilie Dobre), acesta tocmai anuntand un gol marcat pe Giulesti de catre … Robert Ilyes. Ori Ilyes a debutat ca fotbalist profesionist abia in 1997, la Foresta Falticeni. La Rapid Bucuresti, harghiteanul avea sa joace mult mai tarziu, respectiv in perioada 2002-2005.

In istoria filmului romanesc, dar nu numai, au mai existat o sumedenie de gafe mai mult sau mai putin suparatoare. De pilda, in filmul „Dacii”, regizat de Sergiu Nicolaescu, regele Decebal poarta un coif de aur dintr-un alt secol. Apoi, ceasul de la mana lui Mihai Viteazu, Releul de la Costila care apare intr-un film cu haiduci, prezenta siglei ING in lungmetrajul „Supravietuitorul”, desi actiunea se deruleaza in anii ’70 etc.

author avatar
Mihai Koblenko
1.120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger