AcasăSPORTIn ce hal a ajuns fotbalul romanesc: Jucatorii Coronei Brasov isi spala...

In ce hal a ajuns fotbalul romanesc: Jucatorii Coronei Brasov isi spala acasa echipamentul

Jucatorii Coronei Brasov raman uniti in fata problemelor

Nou-promovata in Liga 1, gruparea de la poalele Tampei arata cat se poate de fidel unde a ajuns fotbalul in Romania: nu sunt bani pentru un cantonament in strainatate, iar jucatorii nu si-au mai primit salariile/ primele cuvenite indeplinirii obiectivului.

Jucatorii Coronei Brasov raman uniti in fata problemelor

In schimb, la Brasov se fac planuri pentru noul sezon, gandul conducatorilor zboara spre duelurile cu Steaua si Dinamo. Asta, desi echipa nu dispune de un stadion omologat pentru nivelul Ligii 1! Dar, ce mai conteaza, cand la orizont se intrevede campioana, dar si un meci pe viata si pe moarte cu rivala locala, „Steagul rosu”, pentru suprematia in Brasov. Inca antrenor al formatiei, Aurel Ticleana a dezvaluit problemele cu care se confrunta Corona: „Imi expira curand contractul si vreau garantii ca sa mai raman. Daca se promit lucruri, o sa stau cu acesti baieti extraordinari pe care-i am in lot. Daca nu, atunci n-o sa stau aici ca sa ma fac de rusine sau sa incurc pe cineva. Suntem pe muchie de cutit. Clubul ori se preabuseste, ori se ridica. Eu sper sa fie a doua varianta. Cand vor vedea conditiile de la stadion, vor mai ramane la echipa doar fotbalistii care au caracter. Mai este o problema si cu echipamentul de joc, pe care baietii inca il aduc de acasa si il spala”.

Rastimp, Universitatea Cluj si Rapid Bucuresti – grupari care au terminat deasupra liniei retrogradarii – au fost excluse din campionat pe motiv de neobtinere a licentei de club profesionist. In noua componenta, Liga 1 o sa dea pe dinafara de atata profesionalism!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger