AcasăSPORTIn cantonamentele de la munte, dinamovistii beau apa plata de izvor

In cantonamentele de la munte, dinamovistii beau apa plata de izvor

Tinerii lui Dinamo cauta speranta unui trai mai bun la Dinamo

Bugetul de austeritate impus formatiei a doua a clubului Dinamo s-a vazut in cantonamentul montan din perioada ianuarie-februarie a acestui an.

Tinerii lui Dinamo cauta speranta unui trai mai bun la Dinamo

La Rasnov, viitoarele staruri din „Groapa” au fost inghesuite intr-o pensiune „sic”, numai buna pentru doua-trei cupluri de indragostiti, nicidecum pentru lotul unei echipe de fotbal. Repartizarea camerelor s-a facut pe principiul „la gramada, cat mai multi, sa incapa toti!”. Saracia lucie a gruparii manageriate de miliardarii Badea, Borcea si Savulescu a dus la situatia in care tinerii jucatori n-au beneficiat nici macar de banalele sticle de apa plata, nelipsite de la antrenamentele oricarui sportiv profesionist.

Pentru a rezolva situatia, Liviu Ciobotariu (pe atunci, antrenor la Dinamo 2, acum „principal” la echipa mare) a dat ordin sa fie umplute cateva „bidoane” de 10 litri cu apa din izvorul care curgea prin apropierea statiunii. „Beti, ca e mai sanatoasa apa de izvor!”, si-a amintit un fotbalist indemnul primit de la conducatorii delegatiei.

Li s-au furat si banii

Ciobotariu nu s-a sinchisit de problemele tinerilor jucatori dinamovisti

Nu doar jucatorii Stelei au fost vizitati de hoti in cantonament, ci si dinamovistii. Pustii din Stefan cel Mare au patit-o la Rasnov, cand si-au dat seama ca cineva le cotrobaie prin camere, luandu-le diurna. Nici vorba de sume mari, paguba totala abia ajungand la cateva sute de lei. Culmea, la un moment dat, fotbalistii s-au banuit intre ei, insa povestea n-a ajuns la un alt nivel. Asta si pentru ca antrenorul Liviu Ciobotariu n-a vrut sa se implice, atunci cand a fost anuntat.

„Nu ma bag eu in copilariile voastre, rezolvati-va treburile intre voi!”, a fost raspunsul tehnicianului. Unul dintre pagubiti s-a plans ca, in lipsa banilor, hotul l-a lasat fara o pereche de manusi, „nu dadusem decat 20 de lei pe ea”.

 

 

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger