AcasăSPORTImpresionant: Serghei Bubka si-a tinut promisiunea si a venit in Romania, chiar...

Impresionant: Serghei Bubka si-a tinut promisiunea si a venit in Romania, chiar daca fiul sau e in stare grava, la spital

(foto: facebook)

Serghei Bubka, fostul mare campion la atletism, si-a onorat promisiunea si a venit in Romania, desi aflase, cu doar cateva ore inainte, ca fiul sau a fost internat in stare grava in Franta, dupa ce a cazut de la etaj.

(foto: facebook)

Bubka a fost invitatul special al ceremoniei organizate vineri la Bucuresti, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la infiintarea Federatiei Romane de Atletism. Ucraineanul a participat la intalnirea cu marii atleti ai Romaniei si a incercat sa nu ii lase pe cei prezenti sa vada ce se petrece in sufletul sau. Fiul lui, jucatorul de tenis Serghei Bubka Jr, se afla la acest moment intr-un spital din Franta, unde a fost adus de urgenta dupa ce joi dimineata a cazut de la etajul trei al unui imobil din Paris.

Din cate se pare, tanarul in varsta de 25 de ani a ramas blocat in baie, si, incercand sa sara pe geam si sa ajunga in camera alaturata, a alunecat si s-a prabusit in gol. Serghei Bubka Jr, iubitul ocupantei locului 1 in clasamentul WTA, Victoria Azarenka, a suferit mai multe fracturi si a avut nevoie de o operatie, potrivit presei britanice.

author avatar
Cristina Stefan
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger