AcasăSPORTImpresarul lui Cristiano Ronaldo vrea sa dea lovitura cu un antrenor roman:...

Impresarul lui Cristiano Ronaldo vrea sa dea lovitura cu un antrenor roman: Dan Petrescu la Fenerbahce

Dan Petrescu incepe sa devina un nume tot mai cautat in Europa

Tehnicianul echipei Dinamo Moscova a fost propus de impresarul Jorge Mendes gruparii Fenerbahce Istanbul, romanul devenind o varianta importanta pentru clubul turc, informeaza cotidianul Bugun.

Dan Petrescu incepe sa devina un nume tot mai cautat in Europa
Jorge Mendes, impresarul numarul 1 al planetei

Potrivit sursei citate, Ersun Yanal, care antreneaza formatia Eskisehirspor, s-a inteles in toate privintele cu presedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, insa celebrul impresar Jorge Mendes, care ii reprezinta, printre altii, pe Jose Mourinho, Luiz Felipe Scolari, Cristiano Ronaldo si Radamel Falcao, a intervenit in aceasta afacere si l-a propus in ultima clipa pe romanul Dan Petrescu.

Cotidianul „Bugun” mentioneaza ca Petrescu, al carui contract cu Dinamo Moscova expira in 2015, se numara printre tinerii antrenori de viitor din Europa, iar numele sau este, acum, pronuntat zilnic de baskanul Aziz Yildirim, „datorita conditiilor cerute, dar mai ales a insistentelor lui Mendes”. Conform sursei citate, impresarul portughez s-a deplasat personal la Moscova ca sa negocieze cu sefii clubului Dinamo conditiile de reziliere a contractului lui Dan Petrescu.

Echipa Fenerbahce Istanbul a ramas fara antrenor la data de 29 mai, cand Aykut Kocaman, in functie din 2010, a demisionat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
669 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger