AcasăSPORTImpresara a "blatuit" caseta! Vocea de pe inregistrarea prezentata presei de A.M....

Impresara a „blatuit” caseta! Vocea de pe inregistrarea prezentata presei de A.M. Prodan nu apartine lui Iulian Chirita!

Ana Maria Prodan sustine ca l-a inregistrat pe Iulian Chirita (foto jos) cand au discutat la telefon

Specialisti ai departamentului sunet de la postul de radio Sport Total FM au analizat pentru „National” inregistrarea convorbirii telefonice dintre Ana Maria Prodan si Iulian Chirita, pusa la dispozitia presei, marti seara, de sotia lui Laurentiu Reghecampf.

Ana Maria Prodan sustine ca l-a inregistrat pe Iulian Chirita (foto jos) cand au discutat la telefon

Incercand sa combata cele spuse de Iulian Chirita, care a confirmat absolut toate dezvaluirile facute de Cornel Dinu despre Laurentiu Reghecampf, Ana Maria Prodan s-a prevalat de o inregistrare audio, prezentata ca fiind convorbirea telefonica dintre ea si fostul atacant rapidist, purtata in dimineata zilei de marti.

Iulian Chirita

Banuiala ca vocea de pe inregistrare care s-a recomandat a fi Iulian Chirita este, de fapt, prelucrata pe calculator ne-a determinat sa-i contactam pe colegii de la Radio Sport Total FM, cei care, tot marti, discutasera minute intregi cu nasul lui Reghecampf. Astfel, ni s-a explicat/ confirmat ca vocea de pe inregistrarea Anei Maria Prodan nu poate fi cea a lui Chirita: „Iulian Chirita a vorbit minute bune la emisiunea «Executii in direct». Seara, dupa ce a aparut inregistrarea Anei Maria Prodan, noi am pus cap la cele doua materiale audio si ne-am dat seama ca ascultam doua voci diferite de barbat. Pe inregistrarea doamnei Prodan, avem o voce groasa, este ca si cum cineva s-ar tine de nas cand vorbeste. La inregistrarea din emisiunea noastra, Iulian Chirita are o voce mai subtire. Este adevarat ca timbrul vocal difera pe doua inregistrari diferite, facute cu doua aparate de inregistrat diferite; da, timbrul vocal poate fi contestat, dar un specialist in sunet isi poate da seama de diferente dupa tipica vorbirii! Cu siguranta ca inregistrarea este editata! Daca nu avea nimic de ascuns, A.M Prodan arata inregistrarea in varianta bruta, nu editata”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
933 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger