AcasăSPORTImagini surprinzatoare: Iesire nervoasa a unei jucatoare de top, la turneul de...

Imagini surprinzatoare: Iesire nervoasa a unei jucatoare de top, la turneul de la Roma (VIDEO)

Grecoaica Maria Sakkari nu a prea apucat sa se bucure „la cald” de victoria obtinuta in fata uneia dintre favoritele turneului de la Roma, pentru ca a tras o spaima zdravana, vazand reactia acesteia la finalul meciului.

In prima faza, va spunem ca infruntarea din turul doi, de la Roma, s-a incheiat cu Sakkari (22 de ani,locul 42 WTA) in postura de invingatoare, in duelul cu Karolina Pliskova. Cu tabela aratand 6-3, 3-6, 5-6, Maria a fructificat una dintre cele doua mingi de meci si a incheiat victorioasa meciul contra celei de-a sasea favorite la obtinerea trofeului la actuala editie a competitiei gazduite de capitala Italiei.

Nimeni nu se astepta la ce avea sa urmeze dupa ce tabela s-a inchis, dupa doua ore si aproape 22 de minute de joc. Dupa ce a pierdut meciul, Karolina Pliskova a mers catre fileu, a dat mana cu adversara sa, apoi s-a indreptat catre scaunul arbitrei. Sportiva ceha a parut hotarata sa faca a acelasi lucru, doar ca la un moment dat si-a mutat racheta in mana dreapta si lovit de trei ori, cu sete, in scaun.

Din imagini se vede ca Maria s-a speriat. Si ca au fost oameni din randul celor aflati in tribuna au reactionat imediat la incidentul greu de imaginat in sportul alb, sinonim pana la urma, la nivel de profesionisti, cu eleganta si maturitatea.

[youtube]wB4PjrGLGO4[/youtube]

sursa foto: captura youtube

593 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger