AcasăSPORTImagini spectaculoase din Buenos Aires! Cum a sărbătorit Argentina câștigarea Cupei Mondiale...

Imagini spectaculoase din Buenos Aires! Cum a sărbătorit Argentina câștigarea Cupei Mondiale – VIDEO

(sursa foto: captură video Twitter)

Argentina e noua campioană mondială la fotbal. Victoria în meciul contra Franței a declanșat fiesta în rândul fanilor argentinieni de toate vârstele. 

Al treilea titlu mondial din istoria Argentinei, după un meci spectaculos, decis la penaltiuri, a scos în stradă un număr uriaș de suporteri, care au sărbătorit cu o bucurie imensă reușita lui Messi și a colegilor săi de echipă.

Fanii argentinieni au fost în delir după câștigarea titlului mondial, în Qatar. Au sărbătorit în stradă victoria la Cupa Mondială, după ce echipa antrenată de Lionel Scaloni a depășit Franța în ultimul act al competiției.

Citiți și: Messi şi-a văzut visul cu ochii: Argentina, CAMPIOANĂ MONDIALĂ, după thriller-ul cu Franţa: 3-3 d.p., 4-2 la penalty-uri

Fiesta în stradă

Având steaguri, pălării și tricouri în culorile alb-albastru, fanii au ieșit în centrul orașului Buenos Aires, la scurt timp de la fluierul de final al finalei de duminică, pentru a sărbători victoria. A fost o bucurie greu de descris în cuvinte. Imaginile, care au inundat rețelele de socializare, stau mărturie pentru atmosfera fantastică creată de suporterii argentinieni.

Au fost sute de mii de fani extaziați care au ieșit pe străzile din Buenos Aires, după victoria Argentinei în finala Cupei Mondiale, potrivit news.sky.com.

„Nu-mi vine să cred! A fost dificil, dar am reușit, datorită lui Messi”, a spus Santiago, un băiat în vârstă de 13 ani, în timp ce sărbătorea împreună cu familia sa, în apropierea fostei case a legendei fotbalului argentinian Diego Maradona, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger