AcasăSPORTImagini SENZATIONALE cu Adrian Mutu pus pe distractie in ORADEA - VIDEO

Imagini SENZATIONALE cu Adrian Mutu pus pe distractie in ORADEA – VIDEO

In scurta vizita efectuata la Oradea, internationalul roman Adrian Mutu a reusit sa-si lase amprenta prin oras, localnicii vorbind si despre un usor accident auto in care ar fi fost implicat atacantul formatiei Ajaccio.
Recunoscut drept un sportiv care stie sa-si traiasca viata personala, Adrian Mutu si-a respectat faima si cu ocazia vizitei efectuate saptamana trecuta la Oradea. Profitand de prezenta in tara, Mutu s-a distrat cu prietenii din oras, iar la una dintre aceste iesiri si-a incercat sansa la o partida de skandenberg cu un „rival” in mod evident mai bine dotat decat el din punct de vedere fizic. Jurnalistii de la „Arq.ro” au intrat in posesia unui filmulet in care internationalul roman, extrem de binedispus, il dovedeste „smechereste” pe partenerul de skandenberg.
Aceeasi sursa noteaza, totusi, ca, in seara respectiva, Adrian Mutu „ar fi consumat mai multe pahare de tarie, iar spre dimineata, a fost dus pe brate la hotel”. In plus, „Mutu si amicul sau ar fi intrat cu masina in bordura unui hotel luxos din Oradea, pe care au distrus-o”.

Vezi video cu Mutu facand skandenberg
[youtube]vnpW05_Tmf0&feature=player_embedded[/youtube]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger