AcasăSPORTCupa Africii, tragedie la meciul Camerun - Comore. 8 oameni au murit,...

Cupa Africii, tragedie la meciul Camerun – Comore. 8 oameni au murit, zeci de răniți! VIDEO cu ce s-a întâmplat

Imagini înfiorătoare! S-au călcat în picioare pentru a ajunge în tribunele unui stadion: 8 oameni au murit! - VIDEOImagini înfiorătoare! S-au călcat în picioare pentru a ajunge în tribunele unui stadion: 8 oameni au murit! - VIDEO (foto: captură video)

Busculadă cu urmări dramatice, înaintea meciului Camerun – Insulele Comore, de la Cupa Africii pe Naţiuni. Totul, în încercarea disperată a mai multor suporteri de a ajunge pe stadion, pentru a-și urmări favoriții pe gazon.

Cel puțin opt oameni și-au pierdut viața și zeci au fost răniți, anunță marți BBC. Este bilanțul tragic al unei învălmășeli iscate la stadionul Paul Biya. Potrivit aceleiași surse, printre victimele care au pierit se numără și un copil.

Interes uriaș pentru meciul din Cupa Africii

Imagini cu momentele pline de dramatism au ajuns pe internet. Și sunt greu de privit.
Accesul pe stadionul ce are 60.000 de locuri a fost limitat la circa 80% din capacitate, ca urmare a restricțiilor COVID. Interesul pentru partida de fotbal dintre Camerun și Insulele Comore a fost însă uriaș. Pare-se că au fost în jur de 50.000 de oameni care ar fi încercat să vadă meciul de fotbal din tribune.

Fundaș în postura de portar

Camerun a câștigat partida contra Insulelor Comore, cu 2-1. Oaspeții au rămas în 10 oameni din minutul 7 al meciului.

Nemaivorbind de faptul că buturile au fost apărate de un fundaș stânga, după ce doi dintre portarii naționalei Insulelor Comore au fost testați pozitiv la COVID-19, iar al treilea era accidentat.

author avatar
Andrei Coman
499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger