AcasăNewsCristi Tănase, în stare deplorabilă. Găsit pe jos, într-un bloc, cu sânge...

Cristi Tănase, în stare deplorabilă. Găsit pe jos, într-un bloc, cu sânge pe față și fără dinți în gură! VIDEO șocant!

sursa foto: captură video

Câteva imagini de-a dreptul tulburătoare, cu fostul fotbalist de la FCSB, au apărut în mediul online, fiind preluate de site-urile cu profil de sport. 

Cristi Tănase, cunoscut drept „Dodel”, a fost filmat în fața unei uși, de care părea să stea sprijinit, având geaca pe picioare.

Lângă fostul jucător de fotbal, pe podea, puteau fi observate câteva pete de sânge. Mai mult, imaginile îl surprind pe  „Dodel” (36 de ani) având un dinte lipsă.

Întrebat ce a pățit

Un bărbat – cel care pare să fi și filmat totul – apare apropiindu-se de Cristi Tănase, întrebându-l ce face și mai ales ce a pățit.

„Ce-ai pățit la gură? Îți curge sânge, ce-ai pățit?”, se aude pe filmare că este întrebat Tănase.  Fostul jucător de fotbal – care a părut destul de confuz în primă fază – s-a ridicat apoi de jos, fiind ajutat și de bărbatul care l-a găsit în fața ușii.

Reacția lui Tănase: „De acolo și sângele din filmare”

sursa foto: captură video

Cum imaginile s-au răspândit în mediul online, mulți s-au întrebat ce a pățit fostul sportiv. Contactat de către reporterii iAMsport, Tănase a spus că a fost la „un spriț”. Și a explicat de unde ar fi apărut, de fapt, sângele de pe podea. Fostul fotbalist a declarat că ar fi fost surprins în imagini timp ce aștepta ca soția să-i deschidă ușa, după „băuta” de la care venise acasă.

Nu s-a întâmplat nimic. M-am dus acasă după un șpriț, m-am pus jos la ușă, cum se vede, și am așteptat să îmi deschidă nevastă-mea, vreo 5 minute.

Am niște dinți provizorii. Mi-a căzut unul din ei, de acolo și sângele din filmare, de la gingii. A venit portarul și m-a filmat, vezi, dom’le, ce am făcut.

M-au sunat mulți prieteni și m-au întrebat ce am pățit, cine a dat în mine, că au văzut și ei filmarea. Nimeni nu a dat în mine!”, a povestit acesta.

Înregistrarea video cu Cristi Tănase poate fi văzută AICI.

author avatar
Andrei Coman
1.937 afisari

4 COMENTARII

  1. Sa ajunga portaru sa umileasca proprietarii dintr-un complex de lux e umilitor pt. bogații proprietari.Și Tanase nu are chei sa intre-n casa? Ce și-a pierdut cheile?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger