AcasăSPORTIlijovski va fi amendat pentru ca a injurat "Martorul"

Ilijovski va fi amendat pentru ca a injurat „Martorul”

REBEL Dupa meciul slab facut la Ploiesti, Blaze Ilijovski si-a atras criticile patronului

Derby-ul Petrolul – Rapid s-a remarcat mai degraba prin tensiunea acumulata in teren, atacantul giulestenilor, Blaze Ilijoski, blagoslovindu-l pe tehnicianul Ovidiu Sabau in momentul schimbarii. In paralel, portarul gazdelor, Mircea Bornescu si-a aratat muschii in fata portughezului Filipe Teixeira.

REBEL Dupa meciul slab facut la Ploiesti, Blaze Ilijovski si-a atras criticile patronului

Fosti colegi la Dinamo, Rapid sau la echipa nationala, Mircea Rednic si Ovidiu Sabau s-au anulat reciproc, sambata seara, in Petrolul – Rapid, duel terminat asa cum incepuse, scor 0-0. „Motul” a ramas, insa, cu un gust amar dupa egalul de la Ploiesti, in afara punctelor pierdute el fiind injurat, ca la usa cortului, de atacantul sau, Blaze Ilijovski. In minutul 66, cand tehnicianul oaspetilor a cerut schimbarea macedoneanului cu Nemanja Milisavljevic, atacantul Rapidului a reactionat dur, aruncandu-i cateva vorbe de duh lui Sabau in momentul in care se indrepta catre vestiare. Cum religia nu-i permite antenorului giulestean sa raspunda cu aceeasi moneda, cel care a luat pozitie a fost chiar patronul George Copos. „Blaze va plati cu varf si indesat! Asa se intimpla cand nu ai mentalitate.

PROBLEME Ovidiu Sabau a intrat deja in conflict cu jucatorii

Pana acum nu aveam atacant, dar odata cu venirea lui Marius Bilasco vom fi acoperiti”, a declarat Copos, lasand de inteles ca Ilijovski va sta pe bara mult si bine. In plus, Copos se gandeste sa-l arda serios la bani pe macedonean, amenda minima pentru asemenea incidente, prevazuta de ROI fiind 15.000 de euro, adica exact cat salariul lunar al fotbalistului adus de la FC Brasov. Daca  Ilijovski a fost „oaia neagra” a rapidistilor la Ploiesti, nervosul gazdelor s-a numit Mircea Bornescu, goalkeeperul „gazarilor” fiind la un pas sa il ia la bataie pe rapidistul Filipe Teixeira, undeva spre finalul jocului. Bornescu nu este la prima iesire de acest gen, de notorietate ramanand incidentul din finalul sezonului trecut, din timpul confruntarii „U”Cluj – CFR Cluj, cand Bornescu l-a bruscat pe Ricardo Cadu, iar in urma incidentului arbitrul Alexandru Tudor a decis sistarea partidei.

author avatar
Sebastian Stan
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger