AcasăSPORTIlie Stan, neplatit din octombrie!

Ilie Stan, neplatit din octombrie!

Gigi Becali are restante de 40.000 de euro fata de tehnicianul buzoian. „Cu banii astia am deszapezit Vrancea!”, este scuza finantatorului FC Steaua.

Narcis Raducan si Ilie Stan la meciul tur cu Twente

Pe 30 septembrie 2011, Ilie Stan semna cu Steaua un contract valabil pana la finalul sezonului in curs. „Ros-albastrii” i-au oferit un salariu de 80.000 de euro, fara prima de instalare, doar cu bonusuri in cazul realizarii unor performante. La parafarea actelor, antrenorul principal a primit 10.000 de euro, salariu pentru luna octombrie 2011, insa de atunci nu i-a mai intrat niciun ban pe card. Au trecut deja patru luni, iar rabdarea tehnicianului buzoian a ajuns la final, dovada iesirea nervoasa de luni seara, cand l-a invinuit pe Gigi Becali pentru atmosfera proasta de la echipa.

Tot staff-ul tehnic e neplatit pe 2012

Intr-o situatie similara se afla si ceilalti membri ai staff-ului tehnic. „Secunzii” Eduard Iordanescu si Gabriel Margarit, antrenorul de portari Constantin Dumitru si preparatorul fizic Horea Codorean fac munca voluntara de aproape doua luni.

Interzis pe „National Arena” din 8 martie

"National Arena" se inchide pe 8 martie

Primarul Sorin Oprescu i-a anuntat oficial pe sefii clubului Steaua ca echipa nu va mai putea disputa nicio partida pe „National Arena” incepand cu data de 8 martie. „Am primit o adresa din partea edilului Sorin Oprescu prin care suntem instiintati ca, din 8 martie incolo, stadionul nu va mai fi disponibil, urmand a intra in ultima etapa a pregatirilor pentru finala Europa League”, a anuntat, ieri, Valeriu Argaseala, presedintele executiv al „militarilor”. Cum nici varianta revenirii in Ghencea nu este de actualitate, Gigi Becali refuzand in continuare sa achite datoriile catre CS Steaua, pentru „militari” ramane o singura optiune: din nou calea pribegiei, urmand a se inchiria o arena din provincie.

Tatal lui Nesu vine la meciul cu Twente

Fostul arbitru Mircea Nesu, la Utrecht, alaturi de fiul sau, Mihai

Oficialii FC Steaua nu au intreprins niciun demers in a-l aduce pe Mihaita Nesu la meciul cu Twente Enschede, de maine seara. Daca romanii l-au ignorat complet pe fostul lor jucator, reprezentantii gruparii din Enschede i-au trimis o invitatie, chemandu-l sa vada din loja confruntarea cu Steaua. Mihaita a refuzat politicos, tatal sau, Mircea Nesu, acceptand sa dea curs invitatiei batavilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger