AcasăSPORTIlie Stan l-a "uns" capitan de echipa la Steaua pe Florin Costea...

Ilie Stan l-a „uns” capitan de echipa la Steaua pe Florin Costea

Antrenorul Stelei l-a „uns” capitan pe Florin Costea la amicalul de ieri cu Farul Constanta, iar fostul “juvete” a vrut sa rasplateasca responsabilitatea primita fiind cel mai bun jucator al „ros-albastrilor” in testul castigat cu 2-1.

Costea a fost remarcatul zilei de ieri, alaturi de Balan si Chipciu

Ilie Stan a dorit sa incheie scandalurile legate de banderola de capitan la Steaua, iar la amicalul de ieri, cu Farul Constanta, l-a desemnat pe Florin Costea drept liderul din teren. Olteanul s-a acoperit bine de sarcini, fiind cel mai bun jucator al bucurestenilor. Costea cel mare a pasat decisiv la primul gol al bucurestenilor, marcat de Rusescu in minutul 11.

Dupa eliminarea Stelei din Europa League, la Enschede, capitanul de drept, Bourceanu, a anuntat cu lacrimi in ochi ca este dispus sa renunte la banderola, motiv pentru care Ilie Stan si Gigi Becali au hotarat sa-i acorde incredere fostului atacant de la Universitatea Craiova. Noul sef din vestiarul Stelei i-a promis patronului ca va demonstra in acest retur banii investiti, Florin avand ca obiectiv si revenirea la echipa nationala, pentru care nu a mai jucat de trei ani (vezi duelul Romania – Croatia scor 1-2).

author avatar
Sebastian Stan
543 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger