AcasăSPORTIlie Stan l-a alergat pe MM Stoica: ”Am vrut sa-i arat ce-i...

Ilie Stan l-a alergat pe MM Stoica: ”Am vrut sa-i arat ce-i smecheria, dar a fugit ca un copil”

Costica Dumitru si Lucian Paun n-au uitat tratamentul mizerabil la care au fost supusi de catre MM Stoica in perioada in care au activat la Steaua, iar miercuri seara, dupa incheierea meciului din Cupa Romaniei, au sarit sa-l „arda” pe managerul-general provocator.

MM Stoica, managerul provocator

In urma cu exact un an, somerul Mihai Stoica lansa pe tv atacuri sub centura la adresa antrenorului de atunci al Stelei, Ilie Stan, dar si catre colaboratorii acestuia, secundul Costica Dumitru si maseurul Lucian Paun.

Paun (stanga), Stan (centru) si Dumitru (dreapta), la un antrenament al Stelei din primavara lui 2012

Galateanul spunea despre Stan ca n-are valoare sa antreneze formatia din Ghencea, iar staff-ul acestuia este cu atat mai putin indreptatit sa lucreze la o grupare de talia Stelei. Ulterior, partile au dat-o la pace, cu atat mai mult cu cat spre finalul lunii noiembrie 2011, MM Stoica a revenit in functia de manager-general. In martie 2012, drumurile lor s-au despartit din nou. MM a ramas „jupan” la Steaua, iar Ilie Stan a preferat sa preia Chiajna, impreuna cu colaboratorii sai cei „nepriceputi”.

MM: „Tipau si injurau. Nu intelegeam ce vor!”

Miercuri seara, in timpul meciului din Cupa Romaniei, dintre Concordia si Steaua, conflictul a revenit in actualitate. Managerul-general al Stelei a provocat staff-ul gazdelor, iar dupa fluierul de final, diferendul a dat in clocot. Provocati de MM, subalternii lui Stan au fost la un pas sa-i aplice o corectie fizica oficialului Stelei, doar interventia prompta a stewarzilor impiedicand o altercatie majora. „Erau doua persoane din staff-ul Concordiei care tipau si injurau. Eu nu intelegeam ce vor. Unul e Lucian Paun, un preparator fizic care a batut un ziarist anul trecut in Antalya. Pe celalalt nu-l cunosc, am auzit ca e Costica Dumitru, care s-a dus la primarul Chiajnei cu un cutit sa-si ceara banii”, spune MM Stoica.

Paun: „Acest individ e un provocator de meserie”

In replica, maseurul Lucian Paun afirma ca managerul Stelei e un nesimtit. „Atat eu, cat si Costica Dumitru am stat in banca noastra, dupa ce ne-a tot intepat pe la televizor. De foarte mult timp ma ameninta ca pune mana pe mine si-mi arata smecherie. Acest individ e un provocator de meserie. Oriunde se duce, creaza scandaluri ca sa deturneze atentia de la esec. Un provocator care a dat cu pumnul pe la Medias, unde a batut niste nuntasi. Recunosc ca am vrut sa-i zic sa stea locului, sa-i arat eu ce-i smecheria, insa a fugit ca un copil, prin spatele autocarului. Sa nu uitam ca eu, impreuna cu staff-ul de la Steaua, in frunte cu Ilie Stan, am curatat mizeria lasata de el si de Levy! Ei au lasat echipa pe locul 8, noi am dus-o pe 3 si in primavara europeana. Eu, Lucian Paun, vreau sa-i spun acestui om ca nu sunt un sclav de meserie! Eu nu am vorbit niciodata de cutie de carton!”. Tot eri,  FC Concordia Chiajna a dat publicitatii un comunicat in care isi cere scuze fanilor pentru ca au asistat la un asemenea incident, insa tot balamucul a fost provocat de Mihai Stoica, invinuit ca a injurat oficialii echipei Chiajna.

author avatar
Sebastian Stan
1.389 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger