AcasăSPORTIlie Stan isi tine jucatorii in Antalya pana pe 14 februarie!

Ilie Stan isi tine jucatorii in Antalya pana pe 14 februarie!

Stelistii vor continua sa pregatesca dubla din Europa League cu meciuri amicale

Conducerea stelei considera ca, in felul acesta, s-ar evita problema lipsei unor terenuri de antrenament in Bucuresti, in cazul in care echipa ar reveni acasa pe 9 februarie.

Stelistii vor continua sa pregatesca dubla din Europa League cu meciuri amicale

Inaintea primul joc oficial pe 2012, nu doar gazonul bocna de pe „National Arena” le da batai de cap stelistilor. Antrenorul Ilie Stan isi face griji in privinta gasirii unui teren propice efectuarii sedintelor de pregatire, in conditiile in care Capitala este inzapezita, iar prognoza meteo nu aduce vesti prea bune. Si, totusi, Gigi Becali a gasit solutia.

Patronul i-a transmis tehnicianului ca ar fi mai bine echipa sa ramana in Antalya pana pe 14 februarie, cu doar zile inaintea partidei tur cu Twente Enschede de la Bucuresti. Becali s-a gandit si cum poate evita o eventuala nemultumire a fotbalistilor, legata de numarul mare de zile petrecute in cantonament: consoartele jucatorilor ar urma sa plece spre statiunea turca pe 12 februarie, iar intreg lotul ar avea liber doua zile. Astfel, in loc de 9, echipa s-ar intoarce in tara abia pe 14!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger