AcasăSPORTIlie Stan dupa Steaua-AEK Larnaca 3-1: "Este cea mai fericita seara din...

Ilie Stan dupa Steaua-AEK Larnaca 3-1: „Este cea mai fericita seara din cariera mea”!

Ilie Stan

Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Ilie Stan, a declarat, miercuri, dupa calificarea formatiei pe care o pregateste in 16-imile de finala ale Ligii Europa, ca este cea mai fericita seara din cariera sa.

Ilie Stan

„Este cea mai fericita seara din cariera mea. Este o calificare istorica si ma bucur ca am reusit-o cu echipa mea de suflet. Am demonstrat ca prin munca si sacrificii putem face lucruri frumoase. Acum, Steaua este la cinci la suta din ce imi doresc eu. Va veni pauza competitionala si dorim sa o gestionam cum trebuie si sa ne imbunatatim si mai mult jocul”, a spus Stan. Tehnicianul Stelei a afirmat ca nu i-a fost teama cand AEK Larnaca a egalat deoarece era convins ca jucatorii sai au forta necesara sa mai marcheze. „Le-am spus la pauza jucatorilor ca trebuie sa avem rabdare, pentru ca o sa inscriem. Stiam si de rezultatul de la Haifa. Nici la 1-1 nu m-am temut, simteam ca putem sa inscriem. Am reusit pana la urma pentru ca jucatorii s-au daruit complet si au fost impinsi de la spate de un public fantastic. Ţin sa multumesc celor 50.000 de oameni care au venit la stadion. Acum vom merge in Piata Universitatii, impreuna cu jucatorii, pentru ca suntem un grup, o familie”, a precizat Stan.

Steaua, in primavara europeana. Vezi golurile din meciul cu AEK Larnaka! VIDEO

Ce mesaj ia trimis Copos lui Becali dupa ce Steaua s-a calificat in 16-imile Europa League!

Mii de suporterii in Piata Universitatii dupa calificarea Stelei in primavara europeana VIDEO

Ilie Stan a comentat si despre meciul Maccabi Haifa – Schalke 04, scor 0-3: „Vorbisem cu Marica dupa meciul nostru cu Schalke. M-a asigurat ca nu se pune problema ca Schalke sa nu evolueze la capacitate maxima cu Maccabi. Il felicit pe el si pe cei de la Schalke. Au demonstrat ca sunt jucatori profesionisti si ca se poate conta oricand pe ei”.

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in 16-imile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), cu formatia cipriota AEK Larnaca, in ultima etapa a Grupei J, iar Maccabi Haifa a fost invinsa de Schalke 04, cu scorul de 3-0. Golurile stelistilor au fost marcate de Rusescu ’55 din penalti si Nikolici ’70, ’85, in timp ce pentru ciprioti a inscris Gorka Pintado, in minutul 61.

 

 

author avatar
Ciprian Purice
446 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger