AcasăSPORTIlie Nastase s-a angajat la Eurosport

Ilie Nastase s-a angajat la Eurosport

Legenda a tenisului, Ilie Nastase revine in fenomen cu un rol extrem de important: comentator Eurosport al turneului de la Roland Garros.

Postul de televiziune care transmite Openul Frantei isi completeaza colectia de vedete cu un nume de neuitat; Nastase se alatura lui Chris Evert, Mats Wilander, Alex Corettja, Henri Leconte si Adriano Panatta, iar la Roland Garros va face „dublu” cu americanul John McEnroe.

Pentru Ilie Nastase este o revenire la Roland Garros la 50 de ani dupa debutul acolo ca jucator. „M-a incantat proiectul, mai ales acum, ca se implinesc 50 de ani de cand am jucat prima data la Roland Garros. Pentru mine este un turneu special, pe care l-am iubit cel mai mult. Cunosc fiecare coltisor de acolo (…) Sosirea la Paris si intrarea in arenele de acolo sunt de fiecare data ceva special pentru mine, caci readuc la viata minunatele amintiri ale victoriei mele de aici, din 1973. Intotdeauna mi-a placut sa distrez fanii cand eram pe teren si abia astept sa o fac si pe ecran”, a declarat viitorul comentator Ilie Nastase.

John McEnroe este considerat cel mai temperamental jucator din istoria tenisului. Are in palmares sapte turnee de Grand Slam si a fost liderul ATP la inceputul anilor ’80. Chris Evert este supercampioana WTA, cu 18 turnee de Grand Slam castigate (157 de titluri in toata cariera!). A dominat autoritar tenisul feminin din 1974 pana in 1986.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger