AcasăSPORTIlie Năstase, prins, din nou, băut la volan! Ce a făcut după...

Ilie Năstase, prins, din nou, băut la volan! Ce a făcut după ce polițiștii l-au lăsat fără permis

ilie nastaseIlie Năstase, prins, din nou, băut la volan! Ce a făcut după ce polițiștii l-au lăsat fără permis / foto: sport.ro

Ilie Năstase a fost prins din nou băut la volan și a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile.

Fostul mare tenismen avea o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ilie Năstase avea o alcoolemie de 0,22 mg/l

Acesta a fost oprit de polițiștii de la Brigada Rutieră pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei joi noapte spre vineri, în jurul orei 12.00.

Se pare că în jurul orei 23:48 a fost apelat numărul de urgențe 112, în urma căruia a fost făcută o reclamație cu privire la un șofer care dă semne că este băut și devine agresiv. Oamenii legii au depistat persoana în cauză, care s-a dovedit a fi Ilie Năstase.

A mai cerut o testare cu aparatul etilotest

Acesta ar fi plecat de la un eveniment cu mașina personală, deși consumase câteva băuturi alcoolice înainte. Pe drum, un echipaj de poliție l-a oprit pe acesta pentru un control de rutină, iar în momentul în care a fost pus să sufle într-un aparat etilotesc, a ieșit la iveală faptul că avea o alcoolemie destul de mare. Pentru a fi sigur de rezultat, Ilie Năstase a cerut o a doua testare.

Polițiștii au decis să-i rețină permisul pentru 90 de zile. De asemenea, s-a ales și cu o amendă în valoare de 1.305 lei.

„La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, au transmis autoritățile.

Ilie Năstase nu este la prima abatere de acest fel

Fostul jucător de tenis a fost nevoit să își cheme un taxi pentru a putea ajunge acasă, deoarece nu a mai avut dreptul de a-și conduce bolidul. După ce a ajuns acasă, bărbatul a dorit să știe cine a fost cel care l-a reclamat și din cauza căruia a fost oprit în trafic, așa că a apelat numărul de urgenta 112. A ținut linia blocată câteva minute bune, în timp ce încerca să obțină fără succes informații de la dispeceratul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Ilie Năstase nu este la prima abatere de acest fel. În 2018, Ilie Năstase s-a ales cu doar penal după ce a fost prins băut la volan și a refuzat să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Mai mult, atunci, fostul mare sportiv i-a înjurat pe polițiști.

În iulie 2019, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Ilie Năstase 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei pentru că a condus sub influența alcoolului.

author avatar
Andreea Vlad
751 afisari

13 COMENTARII

    • Si ce nu trebuie sa fie un cetatean corect! Sau corectitudinea este doar pentru prosti?

  1. Nea Ilie, pe cine ai supărat asa de rău?? Vezi, dacă prestări la Dinamo azi nu aveai asemenea probleme. Erai general de militist.

  2. Ești vinovat cînd ai făcut cuiva rău. Treaba cu pedeapsa preventivă este prostească la prima vedere dacă n-am ști că amenzile sînt, de fapt, colectare de biruri.
    Nu este nici o legătură între a fi băut la volan și nr de accidente. Sînt studii. Cum nu e nici o legătură între obligativitatea cauciucurilor de iarnă și nr de accidente.
    Treaba cu Ilie este precum amendarea bărbaților pe stradă că au ce au în pantaloni și ar putea viola veo femeie.

  3. Cineva din conducerea Romaniei,servicii&puliticieni au boala mare pe ILIE NASTASE! Cine nu-l place pe Ilie Nastase poate sa-l pupe-n Pennys! ILIE NASTASE E O LEGENDA A ROMANIEI, iar astia de-l vaneaza sint niste labe triste de 2 bani ruginitzi. Adevarul este de La Dumnezeu si va iesi la vedere pina la urma ,nu poate fi ascuns mereu! Se va afla cine ordona abuzuri impotriva marilor romani!

  4. Anreea ,articolul tau este un ghiveci !vezi ” fostul tenismen avea o alcolemie de 0,22 la mie in aerul respirat „! , vezi ” acesta a fost oprit de brigada rutiera in Sector 1 in jurul orei 12 !! „, vezi „se apre ca la ora 23.48 a fost apelat numarul 112 ” !!!. vezi „la data de 18.nov a,c ora 0,00 politistii brigazii rutiere au oprit pentru control un autovehicol pe o strada din sectorul 1”, vezi „la testarea conducatorului autovehicolului cu aparatul alcoltest a reesit o concentratie de 0,40 la mie alcool in aerul expirat” .
    IA SI CITESTE CE AI SCRIS !, care avea alcolemia mai mare tu Andreea sau Ilie ?,ba e ora 12 ,ba e ora 23.48 !; ba alcolemia in aerul respirat era 0,20 la mie ,ba era 0,40 la mie !.
    Andreea 020 la mie este infractiune si se da amenda + se suspenda carnetul ,la 0.40 la mie este caz penal si se face dosar !.
    Andreea nu esti la prima abatere !,ori te lasi de jurnalism ori de bautura !.

  5. Autor:Andreea Vlad
    STIMATA AUTOARE ANDREEA VLAD
    VA DAU „BARFE”…”CAN-CAN”…”INFORMATZII”…
    1.CICA 2008 ANDREI MURESAN O VILUTZA…ERAM ALATURI…LABAR BATRAN CA SA ZIC ASHA…
    2.UN COLEG IMI POVESTEA CA SOARECELE ILIE NASTASE ZBURA LA ECONOMY…SI SE ASHEZA IN FATZA…SA NU-L VADA „MURITORII”….
    3.AMALIA NASTASE…COLEGA DE LICEU MF4 MAGULRELE…NU „STRALUCEA”…DIN NICI UN PUNCT DE VEDERE….
    WEEKEND PLACUT!!!
    VALENTIN-IONUT CONSTANTINESCU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger