AcasăSPORTIlie Nastase: "Daca 37 de ani n-am baut, trebuia sa recuperez"

Ilie Nastase: „Daca 37 de ani n-am baut, trebuia sa recuperez”

Fostul tenisman Ilie Năstase a explicat motivul pentru care s-a urcat la volan in stare de ebrietate, spunand ca a venit vremea sa recupereze dupa ce, timp de 37 de ani, n-a pus gura pe alcool.
„Daca 37 de ani cat am jucat tenis n-am baut deloc, ce dracu’, trebuie sa recuperez, nu? Sper ca nu ma intrebati si de sex ceva. De ce m-am apucat tarziu de sex, la 20 de ani, asta trebuia sa ma intrebi”, a spus, in glumă, Ilie Nastase.
Fostul jucator a fost prins sub influenta alcoolului la volan, in noaptea de joi spre vineri, el fiind sanctionat cu amenda si cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Purtatorul de cuvant al Brizării de Politie Rutiera Bucuresti, Ioana Stancu, a declarat ca incidentul a avut loc in jurul orei 3.00, pe Bulevardul Beijing din Capitala.
„Rezultatul testului a fost pozitiv, de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost sanctionat cu amenda de 603 lei si cu suspendarea permisului de conducere pentru trei luni, respectiv 90 de zile”, a declarat Ioana Stancu. Ea a adaugat ca soferul a fost sanctionat cu amenda de 500 de lei si pentru tulburarea linistii publice, intrucat a avut o reactie „destul de neplacută” fata de politisti si fata de martori, el refuzand sa semneze procesul-verbal de constatare.

author avatar
Sebastian Stan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger