AcasăSPORTIlie Nastase: „Steaua sa se numeasca FCB, ca Barcelona!”

Ilie Nastase: „Steaua sa se numeasca FCB, ca Barcelona!”

Ilie Nastase vrea sa vada Steaua in Ghencea cat mai repede posibil

Satul sa vada Steaua departe de „casa”, Ilie Nastase a propus, ieri, schimbarea numelui echipei, daca asta va aduce satisfactie in tabara Clubului Sportiv al Armatei, proprietarul bazei din Ghencea.

Ilie Nastase vrea sa vada Steaua in Ghencea cat mai repede posibil

Astfel, pentru incetarea conflictului dintre Gigi Becali si MApN, fostul mare jucator de tenis a venit cu urmatoarea idee: „Propun ca Stelei sa nu i se mai spuna FCSB, ci FCB. FC Bucuresti, ca la Barcelona. Hai sa scoateam «S»-ul acela de acolo, daca deranjeaza. In curand, cred ca o sa am o discutie cu noul ministru al Apararii. Nu e normal ce se intampla. Lasam echipa sa se antreneze pe unde poate?”. Referitor la ultimul transfer cerut de Laurentiu Reghecampf, anume revenirea lui Gabi Tamas, „Nasty” crede ca Steaua are numai de castigat din asta: „Tamas este un jucator bun, nu ma intereseaza ce face in viata personala, atat timp cat isi face treaba pe teren”.
Ilie
Nastase a comentat ironic cantonamentul gandit de FRF pentru echipa divizionara a Romaniei: „Este o bataie de joc. Zimbru Chisinau este un adversar foarte puternic! Mai bine juca echipa nationala cu Steaua intr-un meci amical”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger