AcasăSPORTIlie Dumitrescu a dat-o tare pe bere!

Ilie Dumitrescu a dat-o tare pe bere!

Fostul international Ilie Dumitrescu a inaugurat in week-end un pub in Centru Vechi al Bucurestiului, local care va fi manageriat de fiul sau, Dan. La eveniment, alaturi de eroul de la Pasadena au fost prezente si nume grele din „Generatia de Aur”.

Ilie Dumitrescu, sustinut de Bogdan Stelea si Victor Becali la inaugurarea localului

Beraria Hanul cu Tei, situat pe strada Lipscani 63-65, are o capacitate de 250 de persoane. Designul a fost realizat in asa fel incat ai senzatia ca te afli in Bucurestiul anilor 30, si asta gratie fotografiilor cu care sunt tapetati peretii stabilimentului.

Balint si Dumitrescu a incercat berea de la Hanul cu Tei

La deschiderea care a avut loc in acest week-end au participat si fostii colegi ai lui Ilie Dumitrescu de la Steaua sau de la nationala Romaniei, Gica Popescu, Gabi Balint, Bogdan Stelea, dar si agentul FIFA, Victor Becali.

Beraria are conditii de servire excelente

De bunul mers al lucrurilor la berarie se va ocupa Dan Dumitresu, fiul fostului international. Acesta spune ca avem de-a face cu un proiect pilot lansat de firma Heineken, in colaborare cu Ilie Dumitrescu. Hanul cu Tei a fost construit in 1833 de catre Atanasie Hagi, Gheorghe Polizu si Stefan Popovici, pe strada Lipscani.

Hanul cu Tei si-a recapatat din maretia de altadata

In incinta cladirii Hanul cu Tei mai functioneaza si restaurantul Embassy, deschis in anul 2009, si numeroase galerii de arta, achizitionate de Ilie Dumitrescu in 2004.

author avatar
Sebastian Stan
3.659 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger