AcasăSPORTIlie Balaci a fost inmormantat la Craiova

Ilie Balaci a fost inmormantat la Craiova

Ilie Balaci a fost condus, marti, pe ultimul drum de o mare de oameni, care au tinut sa ii arate, in ziua marii despartiri, respectul cuvenit unui mare sportiv.

Au fost momente impresionante in Cimitirul Sineasca din Craiova, acolo unde Ilie Balaci isi va dormi somnul de veci, alaturi de parintele sau. Fostul sportiv a fost inmormantat cu onoruri militare, in aplauzele miilor de oameni veni la cimitir, cu membrii galeriei Universitatii Craiova strigandu-i numele, scandand „Balaci este unul dintre noi, unul dintre noi” si „te vom iubi mereu” si aprinzand faclii in apropierea locului in care va odihni intru vecie „Marele blond” din Banie.

Multi oameni de fotbal cunoscuti – intre ei si Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Danut Lupu sau Sorin Cartu – au venit la stadionul „Ion Oblemenco”, unde a fost depus sicriul regretatului sportiv, vizibil marcati de socul prilejuit de disparitia prematura din randul celor vii a celui care a fost Ilie Balaci. Legenda Craiovei Maxima a murit subit, duminica dimineata, la 62 de ani.

sursa foto: Facebook/Universitatea Craiova, capturi Antena3

author avatar
Cristina Stefan
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger