AcasăSPORTIl platesc degeaba pe Tade!

Il platesc degeaba pe Tade!

Desi zambeste, Becali nu este deloc incantat de jocul lui Tade

Gigi Becali este primul stelist interesat ca Steaua sa joace macar in grupele Ligii Europa. Dar tot el dinamiteaza sansele echipei prin scandalurile pe care le inventeaza.

Desi zambeste, Becali nu este deloc incantat de jocul lui Tade

Din nimic, finantatorul campioanei a bagat zazanie in vestiarul finului Mirel Radoi. „Stiti cat de greu mi-e si cat de oftica mi-e ca-i dau vreo 20.000 pe luna lui Tade? Ma costa 35.000 pe luna!”, a inceput Becali atacul la atacantul francez. Intr-un final, latifundiarul s-a repliat si a declarat ca are in continuare incredere in fostul golgheter al CFR-ului: „Mirel are incredere in Tade si mi-a spus «nasule, nu te pricepi la fotbal! Asta creeaza spatii pentru ceilalti» Sa dea Dumnezeu sa ma insel!”.
Gigi Becali a vorbit despre eventuale transferuri pe care Steaua le-ar putea face si a lasat sa se inteleaga ca acestea depind de rezultatul „dublei” cu Rosenborg, din play-off-ul Ligii Europa. „Stai sa vedem joi ce se intampla, sa vedem, ca aici sunt mai multi factori…”, a incheiat Becali.

Steaua a contestat suspendarea lui Radoi

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a anuntat ca gruparea ros-albastra a depus apel impotriva sanctiunii dictate de UEFA in cazul Radoi. „Am primit hotararea ca Mirel nu mai are voie sa ramana in spatiul tehnic, dar nu am primit motivarea. Noi, cand am facut apararea acestui caz, am aratat pozitia pe care trebuie sa o ocupe Radoi si credem ca judecata nu a fost facuta pe baza acestor argumentatii. O sa facem solicitare pentru motivarea acestei hotarari, dupa care vom folosi cealalta cale de atac (n.n. – apelul) pentru a combate motivele pentru care a fost suspendat. Cu Rosenborg, Mirel nu va sta pe banca”.
Referitor la aplicarea regulamentului UEFA si in Liga 1, Argaseala a mentionat: „Radoi este manager sportiv, iar directorul sportiv este un membru al staff-ului si deci poate sta pe banca. Dar, nu poate da indicatii”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger