AcasăSPORT"Il Luce" vrea sa moara in timpul unui meci de fotbal

„Il Luce” vrea sa moara in timpul unui meci de fotbal

Tehnicianul in varsta de 66 de ani nu se teme de sfarsitul implacabil si, indiferent de sfaturile medicilor, el vrea sa ramana implicat in fotbal pana cand isi va ramane fara suflare.

In baza bunelor relatii pastrate cu gazetarii din Italia, Mircea Lucescu a acordat un interviu extrem de interesant ziarului „Giornale di Brescia”, in care a vorbit si despre problemele de sanatate pe care le-a avut in ultima vreme – vezi accidentul auto suferit in ianuarie a.c si operatiile la care tehnicianul a fost supus ulterior. „Italienii spun ca pisica are sapte vieti. Ei bine, eu mi-am inceput-o pe a patra”, afirma „Il Luce”.

Accidentul din ianuarie, cand masina lui a fost acrosata pe o strada din Bucuresti de un tramvai, l-a marcat suficient de mult. Antrenorul in varsta de 66 de ani marturiseste ca atunci, pe 6 ianuarie, a fost singura data cand s-a temut de moarte. „Stiati ca mi-a fost teama ca voi muri? In acel moment am crezut ca s-a terminat. M-am temut mai mult decat in septembrie 1992, cand antrenam Brescia, si am fost internat pentru o ischemie. M-am temut mai mult decat in 2009, cand am suferit acel infarct”, spune Lucescu. „Fotbalul ma tine in viata. La fel si familia. Asta m-a ajutat cel mai mult in recuperarea din luna ianuarie”, a explicat tehnicianul roman. Cu toate ca este de o viata in fotbal, Lucescu nu se gandeste la retragere. Mai mult, el crede ca nu va face asa ceva niciodata. „Mai am contract cu Sahtior Donetk pana in 2013. Apoi, nu stiu ce-mi va rezerva viitorul. Nu mi-e dor de fotbalul italian. Inca nu am uitat ca, in 1993, am jucat cu Brescia numai putin de 11 meciuri la rand in inferioritate numerica. Sunt inca furios pentru ceea ce s-a intamplat atunci. Oricum, nu ma vad altundeva in afara terenului de fotbal. Probabil ca acolo voi si muri”, afirma „Il Luce”.

author avatar
Sebastian Stan
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger