AcasăSPORTIl Luce, scandal-monstru cu Willian

Il Luce, scandal-monstru cu Willian

Curtat cu insistenta de Chelsea Londra, campioana europeana en-titre, brazilianul Willian, super-starul lui Sahtior Donetk, nu este lasat sa plece de antrenorul Mircea Lucescu si ameninta cu retragerea din activitate.

La 24 de ani, Willian a facut senzatie in ultimul sezon petrecut la Sahtior, cand a reusit patru goluri si 16 pase decisive in 26 de meciuri, iar Chelsea a pus imediat ochii pe el, brazilianul fiind considerat un fotbalist care poate face fata cu brio la campioana europeana en-titre. Desi au oferit 30 de milioane de euro pentru mijlocasul ofensiv, londonezii s-au lovit de refuzul categoric al antrenorului Mircea Lucescu, tehnicianul lui Şahtior dandu-i peste cap cu pretentiile sale astronomice, minim 40 de milioane de euro.

Refuzandu-i-se posibilitatea de a face pasul catre o echipa de top, Willian a sarit la gatul tehnicianului de 67 de ani amenintandu-l pe acesta ca il va pierde indiferent de conditii. „Ori ma lasi acum sa plec la Chelsea, ori ma antrenez singur pana in vara lui 2014 (n.r. – cand ii expira contractul cu Sahtior) si plec atunci gratis” ar fi fost mesajul pe care i l-a transmis brazilianul lui Lucescu.
 
Antrenorul lui Sahtior l-a exclus imediat din lot pe Willian, mijlocasul nefiind nici macar rezerva la meciul din campionat pe care gruparea din Donetk l-a castigat sambata, 3-1 cu Zakarpattia Ujgorod, in deplasare.

author avatar
Cristi Ionita
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger