AcasăSPORT"Il luce" - salariu de 25 de milioane de euro si buget...

„Il luce” – salariu de 25 de milioane de euro si buget nelimitat pentru Liga Campionilor!

Arabii vor sa vada pe „Parc des Princes” un joc ca al Sahtiorului, de aceea sunt dispusi sa faca orice efort financiar necesar pentru a-l aduce antrenor pe romanul Mircea Lucescu.

15 trofee a castigat Mircea Lucescu pe banca lui Sahtior

Conform presei franceze, conducatorii clubului PSG sunt gata sa-i propuna lui Mircea Lucescu dublul castigurilor de la Sahtior Donetk! Astfel, de la patru milioane de euro pe sezon cat ii da Rinat Ahmetov (cu tot cu primele de obiectiv!), tehnicianul roman ar ajunge la un salariu de sase milioane de euro plus bonus de doua milioane daca echipa isi indeplineste toate obiectivele. In conditiile in care Mircea Lucescu ar veni la Paris din postura de antrenor liber de contract, Nasser Al Khelaifi, presedintele „ros-albastrilor”, are pusa deoparte si o prima de instalare in valoare de un milion de euro. Ce se va intampla cu italianul Carlo Ancelotti? Jurnalistii din peninsula scriu ca va ajunge pe banca Realului, in locul portughezului Jose Mourinho, insistent cerut de Roman Abramovici la Chelsea Londra.

Patronul are o avere de 25 de miliarde de euro

Chiar daca dispun de supervedete precum Zlatan Ibrahimovici si Thiago Silva, patronii arabi tot nu sunt multumiti de lotul PSG-ului. De aceea, seicul Hamad Al Thani (avere estimata la 25 de miliarde de euro) si-a anuntat apropiatii ca viitorul antrenor va avea la dispozitie un buget nelimitat de achizitii, „vreau cu orice pret Liga Campionilor”.

author avatar
Cristi Ionita
870 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger