AcasăSPORT"Il Luce", pariul lui Popescu!

„Il Luce”, pariul lui Popescu!

Macinat de ganduri, Mircea Lucescu ar reveni si nu prea in fotbalul romanesc

Cel mai valoros antrenor roman al momentului poate fi asul din maneca lui Gica Popescu la alegerile din ianuarie; ”Il Luce” nu exclude posibilitatea de a prelua echipa nationala!

Macinat de ganduri, Mircea Lucescu ar reveni si nu prea in fotbalul romanesc

Dupa un start de sezon amestecat, cu esecuri umilitoare in competitia interna si evolutii remarcabile in Liga Campionilor, formatia Sahtior Donetk pare a-si fi regasit ritmul. Cel putin pe plan intern. Trupa antrenata de Mircea Lucescu s-a impus cu 1-0 in ultima etapa, pe terenul echipei cu cea mai buna defensiva, Odessa Cernomoret; unicul gol al intalnirii a fost marcat de brazilianul Luiz Adriano. Cu cinci puncte avans fata de ocupanta pozitiei secunde in clasament (Dinamo Kiev), Sahtior se indreapta spre al 8-lea titlu din mandatul lui Lucescu – si, atentie, al 5-lea consecutiv!

Chiar si la mii de kilometri distanta de casa, Mircea Lucescu este tot cu gandul la fotbalul romanesc. Intrebat despre posibilitatea de a reveni pe banca tehnica a echipei nationale, ”Il Luce” a lasat o portita deschisa: ”Sa fiu selectioner Gica Popescu presedinte la Federatie? Niciodata sa nu spui niciodata, cine stie ce se va intampla! Totusi, eu am niste ani, sunt alti tehnicieni tineri, importanti; eu nici nu mai am entuziasmul pe care il aveam in urma cu vreo 30 de ani, de a umbla dupa jucatori, de a-i urmari, de a-i convinge… Presa, in special, ca si interesele din fotbal, macina orice antrenor. Si daca as veni eu, s-ar intampla acelasi lucru. E prea multa exigenta, prea putina rabdare, prea putina incredere in potentialul unuia sau altuia”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger