AcasăSPORT"Il Luce", baie cu sampanie

„Il Luce”, baie cu sampanie

"Il Luce" le-a tras-o jucatorilor cu armele proprii

Marti seara, cel mai in voga antrenor roman a cucerit Supercupa Ucrainei, al 15-lea trofeu de cand „Il Luce” activeaza la Sahtior Donetk. Initial, tehnicianul roman a refuzat sa participe la fiesta de dupa festivitatea de premiere, asta pentru ca nu suporta sa fie udat cu sampanie.

Capitanul Srna, Lucescu si Ahmetov, la festivitatea de premiere

Marti seara, Mircea Lucescu a mai adus un trofeu in vitrina „minerilor”, asta dupa ce echipa sa a trecut, cu 2-0, de Metalurg Donetk, duel contand pentru Supercupa Ucrainei.

Dario Srna, capul rautatilor

In prima faza, Lucescu nu a dorit sa participe la fiesta de dupa festivitatea de premiere, locul sau fiind tinut chiar de miliardarul Rinat Ahmetov.

Jucatorii s-au udat fara Lucescu

”Nu l-am fortat. Ii era teama ca o sa fie udat cu sampanie!”, a explicat finantatorul gruparii de pe „Donbass Arena”.

"Minerii" i-au dat o sticla lui Mircea Lucescu

Miliardarul le-a cerut fotbalistilor sa-l lase in pace pe Mister, oferindu-se sa suporte el acest „supliciu”.

"Il Luce" le-a tras-o jucatorilor cu armele proprii

„Dario Srna s-a decis sa ma duca la faliment. El intotdeauna cauta o oportunitate sa toarne sampanie pe hainele meile si sunt nevoit sa cheltuiesc mai putin bani pe transferuri si mai multi pe costume”, a glumit cel mai bogat om din Ucraina.

In cele din urma, Mircea Lucescu a venit la centrul terenului pentru a celebra, alaturi de elevii sai, castigarea trofeului.

Mai mult, tehnicianul in varsta de 66 de ani, a luat o sticla cu sampanie si i-a stropit pe fotbalisti, spre amuzamentul asistentei.

author avatar
Sebastian Stan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger