AcasăSPORTIl Luce admite ca a gresit

Il Luce admite ca a gresit

Spalletti i-a predat o lectie de catenaccio lui Mircea Lucescu

Antrenorul campioanei Ucrainei se considera principalul raspunzator pentru egalul cu Zenit St.Petersburg, rezultat care pune in pericol, practic, calificarea lui Sahtior in faza urmatoare a UCL.

Spalletti i-a predat o lectie de catenaccio lui Mircea Lucescu

Antrenorul roman s-a declarat surprins de jocul etalat de trupa lui Spalletti pe „Donbass Arena” din Donetk, rusii reusind sa revina de fiecare data dupa ce gazdele intrau in avantaj. “Acest meci este o lectie importanta pentru mine, dar si pentru brazilienii nostri. Ei trebuie sa inteleaga ca nu se poate castiga fiecare meci doar prin aptitudinile tehnice. Mai au nevoie si de devotament si sacrificiu”, a explicat Lucescu. Suprinzator, „Il Luce” n-a mai aruncat vina pe fundasii centrali (care, de altfel, au “comis-o” precum niste incepatori in confruntarea cu Zenit), nici pe arbitri, si nici pe Razvan Rat, ultimul fiind co-autor la golul lui Luiz Adriano (45’+1), luand totul asupra lui.

Sahtior Donetk (2 puncte) este pe ultimul loc in grupa G a Ligii Campionilor, in care primele trei locuri sunt ocupate de Apoel Nicosia (5p.), Zenit (4p.) si FC Porto (4p).

author avatar
Sebastian Stan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger