AcasăSPORT"Il Luce", acuzat ca-si inventeaza oferte

„Il Luce”, acuzat ca-si inventeaza oferte

Mircea Lucescu se uita spre alte provocari

Interesul unor mari cluburi precum Inter Milano sau PSG pentru Mircea Lucescu nu este altceva decat o facatura pusa la cale de reputatul antrenor roman, sustine un cunoscut impresar din Ucraina, Dimitri Seluk.

Mircea Lucescu se uita spre alte provocari

Acesta este convins ca, in realitate, tehnicianul lui Sahtior este cel care le transmite jurnalistilor informatii despre echipele unde-ar dori sa profeseze dupa ce pleaca de la Sahtior. Dimitri Seluk acuza jocul murdar pe care l-ar face Mircea Lucescu in incercarea de a obtine prelungirea contractului cu gruparea din Donetk. „Nu-mi place ce aud in ultima vreme. PSG, Inter, Anji… Toate aceste mari cluburi au inceput dintr-o data sa-l vrea antrenor pe Lucescu. Corect, are rezultate bune, dar, in acelasi timp, mai are si 67 de ani! Cine sa-l mai ia la varsta asta? Totul este un joc. Daca nu-i asa, in mod oficial sunt un idiot! Si am s-o recunosc public toata viata! Sunt sigur ca, daca nu isi prelungeste in curand contractul cu Sahtior, urmatoarea echipa care il va dori pe Mircea Lucescu va fi Manchester United. Sa fim seriosi, la varsta la care a ajuns, Lucescu are doua variante. Fie continua la Sahtior, fie se lasa. Poate ca e obosit, insa eu cred ca vrea sa ramana. Si totul depinde numai de Rinat Ahmetov, daca ii ofera prelungirea, va semna pe loc”, a declarat Seluk.

Dimitri Seluk, un cunoscut agent FIFA din Ucraina

La finalul acestui sezon, Mircea Lucescu devine antrenor liber de contract, tehnicianul roman dand de inteles, in ultima vreme, c-ar dori sa paraseasca Donetkul dupa noua ani petrecuti pe banca Sahtiorului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger