AcasăSPORTIi platesc clauza de reziliere a contractului de 250 de milioane de...

Ii platesc clauza de reziliere a contractului de 250 de milioane de euro!

Messi este considerat unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie

Argentinianul Lionel Messi le-a promis fanilor Barcelonei ca se va retrage din activitate in tricoul „blau-grana”, dar exista un club care are cu totul alte planuri.

Messi este considerat unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie

Este vorba despre Paris Saint-Germain, grupare detinuta de Autoritatea de Investitii a Qatarului, un gigant cu buget cifrat la 150 de miliarde de euro! Arabii pregatesc atent ceea ce poate fi numita lovitura tuturor timpurilor in fotbal: „rapirea” superstarului argentinian Lionel Messi de la FC Barcelona! Planul este simplu, dar …scump si presupune achitarea clauzei de reziliere a contractului, cifrata la 250 de milioane de euro! Qatarezii sunt dispusi sa plateasca aceasta suma pe loc, la vara, imediat dupa incheierea sezonului in Primera Division. Ca sa reuseasca, afacerea mai are nevoie doar de acordul fotbalistului. Pentru asta, Messi este ademenit cu un salariu de 20 de milioane de euro pe an!

Conducerea Barcelonei stie ce pune la cale PSG si i-a facut, deja, o oferta mijlocasului argentinian: de la 13 milioane in prezent, Lionel Messi ar urma sa incaseze 18 milioane de euro. „Nu stim ce va face Leo miine. Doar Dumnezeu stie”, a declarat, misterios, Jorge Messi, tatal si impresarul jucatorului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger