AcasăRecomandariIese Massone, intra Porumboiu

Iese Massone, intra Porumboiu

Asteptat ca un salvator al clubului, avocatul Italian Angelo Massone s-a dovedit a fi un simplu gargaragiu, incapabil sa faca dovada unei garantii bancare de un milion de euro.

Porumboiu si Massone, doi oameni interesati de soarta Rapidului

Revenit in Romania dupa un weekend petrecut in peninsula („in care am discutat cu partenerii mei despre situatia Rapidului”), Massone si-a intors buzunarele pe dos in fata oficialilor giulesteni si n-a reusit sa puna la bataie nici macar de o consumatie la restaurant. Asa se face ca intalnirea cu Nicolae Manea si Cristina Andronache (administrator judiciar al FC Rapid) s-a incheiat dupa cateva minute, cu Massone radicand neputincios din umeri cand a fost intrebat „unde-s banii pentru cumpararea Rapidului?”.

Massone

Ultima informatie il da pe Adrian Porumboiu interesat de reluarea negocierilor cu Adrian Zamfir. Chiar daca si-a exprimat dorinta de a se retrage din fotbal, miliardarul moldovean ar vrea sa mai faca, totusi, o incercare, de data aceasta cu o grupare mult mai puternica decat FC Vaslui. Cum simpatia sa pentru Rapid este binecunoscuta in fotbalul romanesc, este de asteptat ca negocierile sa se finalizeze cu bine in mai putin de o saptamana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.038 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger