AcasăSPORTIese Ancelotti, intra Zidane!

Iese Ancelotti, intra Zidane!

Zidane si Ancelotti au lucrat impreuna sezonul trecut

A ratat toate trofeele puse in joc anul acesta, un esec de neacceptat pentru conducerea lui Real Madrid. Cel mai probabil, scriu ziarele din Spania, italianul Carlo Ancelotti va plati cu postul!

Zidane si Ancelotti au lucrat impreuna sezonul trecut

La finalul partidei cu Juventus, intrebat de jurnalisti despre viitorul sau pe „Bernabeu”, Ancelotti a raspuns calm: „Mi-ar placea sa raman aici”. Totusi, constient ca slabele rezultate din 2015 sunt intolerabile la un club de nivelul Realului, „don Carlo” a admis ca nu este sigur de ce va hotari presedintele Florentino Perez: „Dedic mult timp muncii, dar nu cred ca eu imi pot evalua activitatea. Clubul face asta. Daca presedintele e multumit de ce am facut in aceste doua sezoane, atunci voi ramane. Stiu cum stau lucrurile in fotbal, clubul are dreptul sa schimbe antrenorul daca doreste”.
Conform „As”, favorit sa-l inlocuiasca pe Carlo Ancelotti este Zinedine Zidane, tehnician la echipa secunda a clubului, cu care tocmai a promovat in „Liga Adelante” – esalonul doi al fotbalului spaniol. Zidane a fost in sezonul trecut „secundul” lui Ancelotti, la finalul caruia a cerut sa mearga „principal” la Real Madrid 2. In carti pentru banca „galacticilor” ar mai fi si neamtul Jurgen Klopp, liber de contract dupa ce a plecat de la Borussia Dortmund.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger