AcasăSPORTIencsi revine la Rapid: va fi secundul lui Sabau!

Iencsi revine la Rapid: va fi secundul lui Sabau!

Iencsi revine la Rapid: va fi secundul lui Sabau!

drian Iencsi, cel mai titrat fotbalist din istoria gruparii „feroviare”, a fost cooptat in staff-ul tehnic chiar de noul antrenor principal.

Iencsi revine la Rapid: va fi secundul lui Sabau!

Contactat de Ioan Ovidiu Sabau si rugat sa vina alaturi de el la Rapid, „pentru a reda spiritul «visiniu» acestei echipe”, Adrian Iencsi (37 de ani) nu a stat prea mult pe ganduri pana sa raspunda. Idolul tribunelor giulestene s-a aratat incantat de propunere, „mai ales ca tocmai ce-am renuntat la cariera fotbalistica”, FCM Targu Mures fiind formatia pentru care a jucat in sezonul recent incheiat. Oficializarea noului staff tehnic va fi facuta, insa, abia dupa ce George Copos si Razvan Lucescu isi vor rezolva diferendul legat de ruperea contractului. Dupa cum bine se stie, finantatorul „feroviarilor” solicita despagubiri de 500.000 de euro pe motiv ca fostul antrenor a plecat la Al Jaish, in Qatar, desi mai avea contract pentru inca un an cu Rapid! „Sigur ca Rapidul reprezinta ceva deosebit pentru mine. Lucrand pentru acest club, intotdeauna este o mare onoare, mai ales ca fanii ma iubesc, iar asta nu poate fi decat o mandrie pentru mine”, au fost primele cuvinte ale „secundului” Adrian Iencsi. Ca fotbalist la Rapid, Iencsi a cucerit doua campionate, doua Cupe ale Romaniei si doua Supercupe.

Markovic se vinde scump

Dupa ce s-au inteles cu oficialii de la Gaz Metan Medias pentru transferul lui Zarko Markovic, conducatorii Rapidului l-au contactat si pe jucatorul sarb. Spre surprinderea presedintelui Constantin Zotta, fundasul central in varsta de 25 de ani a refuzat propunerea, cerand mai multi bani la salariu. „Din cate stiu, Rapid s-a inteles cu Mediasul, iar acum trebuie sa ajunga la o intelegere si cu mine. Prima runda de discutii a fost una destul de scurta, nu am cazut de acord, dar o astept pe urmatoarea, cand sper sa batem palma. Ar fi o mutare foarte buna, Rapid este o echipa de top, de la care as putea prinde nationala Serbiei”, a declarat cel mai inalt jucator (2,04 metri) din Liga 1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger