AcasăSPORTIbrahimovici, acuzat de dopaj

Ibrahimovici, acuzat de dopaj

Ibrahimovici nu a fost depistat pozitiv niciodata in cariera

Suedezul Ulf Karlsson, fostul antrenor al lotului national de atletism al Suediei, l-a acuzat pe starul Zlatan Ibrahimovici ca ar fi fost dopat in perioada in care juca la Juventus Torino.

Ibrahimovici nu a fost depistat pozitiv niciodata in cariera

„Zlatan a luat in plus 10 kg in 6 luni in perioada in care juca la Juventus. Cred ca era dopat, asta e parerea mea. Si sunt sigur de asta! Este imposibil sa pui 10 kg de muschi intr-un timp atat de scurt. Cred ca asta era cultura clubului la acel moment. Si Albin Ekdal a pus 8 kg in plus tot la Juventus. Au avut un doctor care apoi a fost suspendat 22 de luni”, a declarat Karlsson pentru ziarul „NWT”. La doua zile distanta, Ulf Karlsson a retractat cele spuse: „Sa ne intelegem. Eu nu-l acuz de ceva pe Zlatan. Eu spun doar ce facea Juventus si l-am nominalizat pe Ibrahimovici pentru ca e un nume mare. Ca e vorba de el sau de altul, nu conteaza,Zlatan a fost dat doar ca exemplu”.
Ibrahimovici a jucat la Juve intre 2004 si 2006 si nu a fost niciodata depistat pozitiv la un control doping, iar doctorul clubului din acea perioada a fost achitat ulterior de orice vina.

author avatar
National
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger