AcasăSPORTIbrahimovici, acuzat de dopaj

Ibrahimovici, acuzat de dopaj

Ibrahimovici nu a fost depistat pozitiv niciodata in cariera

Suedezul Ulf Karlsson, fostul antrenor al lotului national de atletism al Suediei, l-a acuzat pe starul Zlatan Ibrahimovici ca ar fi fost dopat in perioada in care juca la Juventus Torino.

Ibrahimovici nu a fost depistat pozitiv niciodata in cariera

„Zlatan a luat in plus 10 kg in 6 luni in perioada in care juca la Juventus. Cred ca era dopat, asta e parerea mea. Si sunt sigur de asta! Este imposibil sa pui 10 kg de muschi intr-un timp atat de scurt. Cred ca asta era cultura clubului la acel moment. Si Albin Ekdal a pus 8 kg in plus tot la Juventus. Au avut un doctor care apoi a fost suspendat 22 de luni”, a declarat Karlsson pentru ziarul „NWT”. La doua zile distanta, Ulf Karlsson a retractat cele spuse: „Sa ne intelegem. Eu nu-l acuz de ceva pe Zlatan. Eu spun doar ce facea Juventus si l-am nominalizat pe Ibrahimovici pentru ca e un nume mare. Ca e vorba de el sau de altul, nu conteaza,Zlatan a fost dat doar ca exemplu”.
Ibrahimovici a jucat la Juve intre 2004 si 2006 si nu a fost niciodata depistat pozitiv la un control doping, iar doctorul clubului din acea perioada a fost achitat ulterior de orice vina.

author avatar
National
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger