AcasăSPORTIbracadabra: gol ireal impotriva Angliei

Ibracadabra: gol ireal impotriva Angliei

Jurnalistii vorbesc la superlativ de golul suedezului

Suedezul a aratat, miercuri seara, ca ramane unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Planetei, jucatorul platit cu 13 milioane de euro pe an de PSG reusind sa bata de unul singur reprezentativa Angliei.

Jurnalistii vorbesc la superlativ de golul suedezului

Disputa de la Stockholm trebuia sa fie una de gala pentru englezi, capitanul Steven Gerrard sarbatorind a 100-a selectie la nationala Albionului.

Numai Zlatan putea incerca o asemenea executie de la 23 de metri

Amicalul cu Suedia s-a transformat, insa, intr-un cosmar . Anglia a primit o bataie sora cu moartea din partea unui jucator astronomic, Ibrahimovici, care a marcat patru goluri, unul mai frumos decat celalalt, totul culminand cu magnifica „foarfeca” din ultimul minut al intalnirii, cand Zlatan a reluat in poarta de la 23 de metri.[youtube]1KvCQiWl-Cg[/youtube]

Crainicii au ramas inmarmuriti la golul lui Ibrahimovici

Suedia – Anglia s-a terminat 4-2, iar evolutia magica a suedezului nu putea trece neobservata nici de englezi, „Daily Telegraph” pretinzand ca „Ibrahimovici – Anglia a fost 4-2 dupa o prestatie ireala a suedezului”. Atacantul lui Paris Saint Germain a devenit si primul fotbalist din lume care inscrie patru goluri impotriva selectionatei Angliei.

author avatar
Cristi Ionita
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger