AcasăSPORTIbisevic, vedeta lui Stuttgart, i-a plans in poala lui Reghe

Ibisevic, vedeta lui Stuttgart, i-a plans in poala lui Reghe

Ibisevic este vedeta lui VfB Stuttgart

Prezent pe „Mercedes-Benz-Arena”, la ultimul meci sustinut de VfB in Bundesliga, 0-0 cu Fortuna Dusseldorf, tehnicianul Stelei si-a adus aminte de cativa dintre fostii sai coechipieri din perioada Germania.

Ibisevic este vedeta lui VfB Stuttgart

Steaua merge in Germania cu temele facute, cel putin aceasta este senzatia pe care o da Laurentiu Reghecampf.  Sambata, insotit de managerul Mihai Stoica si de jurnalistul Andrei Vochin, antrenorul liderului s-a deplasat la Stuttgart pentru a urmari jocul viitoarei adversare din Europa League. Chiar daca VfB mai degraba a dezamagit (doar 0-0 cu Fortuna Dusseldorf), Reghe s-a aratat impresionat de evolutia catorva dintre elevii lui Bruno Labbadia.

Reghe si Vedad, pe vremea cand erau colegi la Aachen

Desi vedeta formatiei svabe, Vedad Ibisevic (28 de ani), nu a evoluat, acesta avand de ispasit doua etape de suspendare dupa cartonasul rosu incasat in macelul cu Bayern Munchen (1-6), fotbalistul bosniac reprezinta o cunostinta mai veche a lui Reghecampf. „L-am avut coleg la Alemannia Aachen (n.r. in sezonul 2006-2007). Era mic si plangea la propriu ca nu juca. L-am luat de multe ori la mine in camera si l-am linistit, i-am spus sa aiba rabdare. N-avea cum sa nu joace, la cata calitate are”, este caracterizarea pe care i-a facut-o Reghecampf lui Ibisevic, conform Gazetei Sporturilor. Aprecieri a primit si ivorianul Arthur Boka, fundas stanga: „Este un element cheie la VfB. L-am avut ca adversar si crede-ma ca n-am trecut o data de el! E foarte tare pe picioare si stie si cu mingea. Insa, sufla cam greu, o sa-l sufoce Popica (n.n. Adi Popa, mijlocas dreapta)”. Steaua si VfB Stuttgart vor juca joi seara, de la ora 20.00, in primul meci din grupa E a Europa League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger