AcasăSPORTIata unde vedem meciurile din Liga I in perioada 2014-2019

Iata unde vedem meciurile din Liga I in perioada 2014-2019

Microbistii vor plati in plus pentru a urmari la TV derby-urile Steaua - Dinamo

Una dintre cele mai arzatoare intrebari pentru microbistii din Romania este unde vor putea vedea meciurile din Liga I in perioada 2014-2019.

Steaua - Dinamo este, de obicei, cel mai urmarit meci din Liga I

Contractul pentru drepturile de televizare a fost atribuit de Liga Profesionista de Fotbal firmei malteze Intel Sky Broadcast, firma condusa de un grup de afaceristi englezi.

Conform fanatik.ro, acestia ar fi vrut sa-si indrepte atentia catre campionatele din Rusia sau Ucraina dar, din cauza conflictului dintre cele doua tari, au decis sa investeasca in Liga I si au cumparat drepturile de televizare pentru perioada 2014-2019 cu 168 de milioane de euro plus bonusuri consistente din incasarile avute de televiziuni din reclame.

Si cum Intel Sky Broadcast avea nevoie de posturi de televiziune pentru a transmite meciurile, englezii au batut palma, in weekend, cu afaceristul Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, pentru a prelua Look TV si Transilvania Live.

Intel Sky Broadcast a dat 8 milioane de euro pe posturile de televiziune detinute de Paszkany. Acestea vor fi rebranduite sub emblemele Look TV si Look Plus si vor transmite meciurile din Liga I. Firma intentioneaza ca posturile sa fie preluate la pachet de firmele de cablu, gen HBO Max Pack, iar microbistii care vor sa vada meciurile sa plateasca o suma relativ mica in plus, fata de abonamentul standard.

Nu este exclusa posibilitatea ca o parte din meciuri sa fie transmise in paralel cu alte posturi de televiziune gen TVR sau Digi Sport.

Tot fanatik.ro anunta ca Arpad Paszkany va reinvesti cele opt milioane de euro in afaceri imobiliare din Dubai.

author avatar
Cristi Ionita
623 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger